(Android) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games modifica mai multe taste
Feb 10, 2022 9:55:07 GMT 2
Post by sutequalsuicon on Feb 10, 2022 9:55:07 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modifica mai multe taste ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Memuaskan
tak best langsung
Akhirnya, ada juga game yang mengangkat menu dan jajanan Nusantara ke dunia internasional... Setiap episodenya menarik dan visualisasinya yang ciamik selalu sukses membuat lapar kalau dimainkan di tengah malam.. Sezonul 1 sangat menyenangkan.. superb! Saya simpat tidak sabar menanti sezonul 2.
Seru bgt, resto nya juga ganti ganti jafi ga bosen. Ceritanya aja yg kebanyakan jadi suka skip
aku suka banget game ini. ga banyak ads. asik. makanan ni pun ada din Malaysia. eu sunt malaezian, hehe. Bravo!
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Trò chơi điện tử wgng
Este în regulă și îmi place.
iubesc acest joc. Senzație asiatică
Îmi place să mă joc .. distrează-te și surprind când joc magazin nou .. abia aștept cendol shop și rendang shop ..❤❤
Joc bun, niveluri distractive, grafică frumoasă.
De se hi
Saya pecinta joc de gătit din meniul khas negara seperti ini dan idenya bagus banget bikin joc de gătit degan masakan indonezia, apalagi dengan ada storynya. Cuman menurut say level di tiap warung terlalu kebanyakan, di level level 6 atau 7 selalu udah jadi cepet bosan, apalagi dengan tingkat kesulitan gamenya yg mudah banget dan challenge nya yg kurang bervariasi. Povestea lui Kalo antara și jocul de provocare dikaitkan sepertinya akan tambah seru gamenya, seperți di game2 game house poveste originală.
Povestea grozavă, este un joc pe care îl poți termina și păstra la telefon
este un joc foarte frumos
Joc distractiv, dar care nu te bucură prea mult de poveste, sări peste el pentru că în principal este doar o dramă încurcată de Renata, deși ilustrația este destul de drăguță
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 아케이드 vklr
Joc Minecraft Craft dikhaiye jaldi dikhaiye Joc Minecraft Joc Minecraft 2
Foarte foarte frumos joc 😊😊😊
Îmi place, dar nu pot deschide pușculița, așa că o evaluez doar cu 3 stele.
a fost bun
nu poate răspunde
joc foarte frumos cu care să joc... pe care îl pot juca pentru a-mi elibera stresul și când am timp liber de la muncă 👍👍
cel mai bun joc..jomla kite principal joc ni..
iubesc.mulțumesc.unul dintre cei mai buni.
Setiap naik ke level warung mie indo selalu gak bisa, diminta buat ngumpulin semua kuncinya padahal kuncinya sudah terkumpul semua
Atat de bun
Eliminați clienții de proasta dispoziție. Din nou, sunt la cheremul jocului dacă mâncarea este sau nu direcționată către clientul furios. Jocul s-a oprit de două ori pentru că clientul furios nu a primit mâncare pentru că jocul nu i-a hrănit. Jocul tău este complet încurcat!
SAMURAI II: VENGEANCE Žaid. automat. wuv
povestea face acest joc mai plăcut, foarte recomandat
Blocat sampai capitolul 2 saja. Saya lagi seru2nya malah gak bisa terus
Joc grozav
Iubește acest joc. Sper să prindă persoana urâtă care provoacă probleme.
Joc bun, dar nu pot să joc asta înainte de descărcare, pot vedea imaginile acestui joc care este prea bun 👌👌👌
De ce i-am dat cinci stele, deoarece povestea a fost foarte neobișnuită.
Pas arc warung sate setelah main scena nya ngeblur putih, dan harus di restart ulang game nya
Seru
Pana acum imi place foarte mult. Este simplu, dar cu o poveste drăguță și gameplay-ul/grafica sunt foarte drăguțe. Nu este nevoie să cheltuiți bani reali. Există reclame, dar numai între fiecare 3 niveluri și doar 5 secunde, apoi puteți ieși din ele. Pentru un joc gratuit sunt 100% ok cu el.
joc frumos și captivant, de asemenea.. tnx
Se
Hj sau BJ tu anna hajare ka 8
E bine. Nu există nicio problemă în experiența mea.
joc distractiv si foarte simplu
Sezonul 2 bila?
cel mai bun joc... dragoste din Malaezia
Frumos joc apreciez
Foarte frumos acest joc, sper să vină mai multe actualizări👍👍
acest joc este grozav! și mă face să îmi doresc foarte mult să încerc aceste mâncăruri indoneziene! salutare dezvoltatori!