(Android/iOS) Matchington Mansion کد تقلب پول نامحدود
Feb 10, 2022 9:51:57 GMT 2
Post by sutequalsuicon on Feb 10, 2022 9:51:57 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب پول نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Matchington Mansion Dėlionė voj
نمیدونم چرا با این وای فای دارم ولی ی قسمتهایی از بازی گربه میگه عدم اتصال به اینترنت فیلتر شکن و هم نصب کردم ولی باز نمیشه اگه کسی بلده لطف کنه راهنمایی کنه
برای برنده شدن در بازیای که میگوید این یک بازی رایگان است، مجبور نیستید چیزهایی بخرید، اگر یک بازی رایگان واقعی است، باید بتوانید بدون خرید چیزها برنده شوید و چرا به جای اینکه چیزهایی را به ما بدهید، چیزهایی را که از قبل داریم میدهید. برنده بازی مانند همه بازی های دیگر این یک بازی پاس ضعیف است
شما باید 15 دقیقه بین بازی صبر کنید اگر کسی را ندارید که زندگی ها را دوباره پر کند من آن قسمت را اصلا دوست ندارم زیرا بسیاری از افراد به تنهایی بازی می کنند.. بازی خیلی خوبی نیست.
عالییییییییییییییییی
عالیع
این بازی را دوست دارم تنها با آن سقوط می کنم این است که من در اتاق های ناتمام حداکثر استفاده را می کنم و سپس مجبور می شوم در آنجا بنشینم و گاهی بیش از یک هفته راندهای جایزه بازی کنم. قبل از اینکه بتوانم یک اتاق جدید راه اندازی کنم. در غیر این صورت، من عاشق این هستم که بازی را همیشه هر روز انجام دهم، صرف نظر از اینکه در راندهای جایزه هستم یا نه.
Matchington Mansion Kirakós játékok udp
بعد از هر پازل به اندازه کافی سکه ندهید. رویدادها یا تقویت کننده های کافی ندارید. قصد حذف نصب دارم
واقعا خیلی خوبه اول مشکل داشت اما وقتی به روز شد خیلی عالی شد ممنون از سازنده این بازی زحمت کشیدین🌹🌹🌹💞❤💖💖💖💗♥💋💋🙏🏻❤ کنین🥵🥵😟😟😟😟😟😟😟
سلام این بازی اصلا خوب نیست بعد از یک مرحله دیگرش را باز نمیکند
سلام این بازی بد نیست ولی کسل کننده است ومثل فیلمی که نشان می دهد خیلی بده نیست 😭😭😭😭😭
شما باید خیلی خیلی زیاد حرکت کنید، زمان کافی برای به پایان رساندن آن نیست، کاری در مورد آن انجام دهید
بازی خیلی سرگرم کننده ایهه
پازل ها سرگرم کننده هستند، اما اگر بتوانید تنظیمات سختی را انتخاب کنید بهتر است. تکه های پازل اغلب در جهتی متفاوت از من حرکت می کنند. خیلی خوب می شود اگر بتوانید این همه پازل را در یک روز نادیده بگیرید. برخی از آنها به طرز مسخره ای احمق هستند. ویرایش: گوشی من به روز شد. بازی همچنان همان باگ ها را دارد. بلیت شگفت انگیز را خریدم و همه اقلام تبلیغ شده در بسته را دریافت نکردم. هیچ گزینه ای برای پشتیبانی درون بازی وجود ندارد.
شما را طولانی نگه می دارد!! زندگی کافی برای بازی نیست
هنگ داره
سلام .بازی خیلی خوبیه ولی اگه زبان فارسی رو هم به زبان ها اضافه کنید خیلی خوب ترمیشه
Ninja warrior: სათავგადასავლო თამაშების ლეგენდა სათავგადასავლო sfpg
بازی کسل کننده ای😒😒😒😒
بازی جالبیه ولی از مرحله 10 به بعد هر کار کردم جلو نرفت خسته شدم پاکش میکنم نمیره مرحله بعدی☹️😐
بازی خیلی خوب و سرگرم کننده هست
من فقط به اینجا آمدم تا بگویم: تبلیغات این بازی بسیار نامناسب است تا به آن رتبه "همه" داده شود.. علاوه بر این، هرگز نمی توانم گزینه ای برای گزارش تبلیغات گفته شده پیدا کنم. ... بچه های من آن را می بینند و با سؤالاتی پیش من می آیند که برای داشتن آنها خیلی جوان هستند .... به بازی های خود امتیاز دهید یا تبلیغات خود را واضح تر کنید.
IOS.
عالی عالی عالی عالی عالی عالی بهترین بازی جهان
Matchington Mansion Łamigłówki ojn
این بازی عالی حتما نصب کنید
گرافیک عالی، مینی بازیها و چالشهای زیادی اما نه مقداری آزاردهنده. من 5 سال یا بیشتر بازی می کنم. هنوز هم رفتن من به بازی روزانه است.
نمیدونم😐
Matchington Mansion Sestavljanke ctfe
این بازی افتزاح است اونایی که بازی اینترنتی میکنن نصب کنن چون بعد از یه مرحله اینتر نتی میشه به درد نمیخوره تازه سرعتش هم کمه.
انجام این بازی می تواند بسیار ناامید کننده باشد.. شما آن را خیلی سخت کردید، فقط یک بازی است... من مدت زیادی را کنار گذاشتم، چرا که ناامید کننده است
Merge Mansion APK - Android Apps ...
متأسفانه من پیشرفت کرده ام، درخواست کرده ام یا کمک کرده ام اما هیچ اتفاقی نمی افتد. من در سطح بالایی بودم و اکنون به ابتدای کار برگشته ام، نمی توانم دوباره شروع کنم، از اینکه این را برای من مرتب کردید متشکرم و اکنون می توانم دوباره از این بازی عالی لذت ببرم
بازیه خوبیه ولی تنها مشکلی که داره زبان فارسی نداره
سلام خیلی بازی خوبی طوسیه میکنم حتما نصبش کنید😘😘💋💋❤
بازی خوب اما بسیار بد با جوایز، هنوز هم لذت بردن از بازی نیاز به جوایز بیشتری دارد
لطفاً خواهش می کنم این بازی ها رو اصکی نرید. هرجا میری یه بازیه که جورچینه بعد میری تو مثل همه ی بازی ها ی لطفاً یکم اصکی نرید
بازی خوبی است اما برای خرج کردن پول کافی نیست! ماه ها بعد و برای سنین بازی نشد. بازی آنطور که تصور میشد نیست، از اضافهها، مقدمه و غیره انتظار اکشن بیشتری داشتیم.
برخی از سطوح نباید آنقدر سخت باشند، اما در این صورت بازی بسیار خوبی است
بد نیست برا سرگرمی
من این بازی را دوست دارم اما واقعاً بعد از تکمیل سطوح معمولی از بخش جایزه لذت نمی برم. من ستاره دارم و نمی توانم از آنها برای وسایل جدید استفاده کنم. همچنین، من فکر میکنم وقتی یک سطح جایزه را به دست میآوریم، هنوز باید ستاره بگیریم، زیرا اگر چیزی برای برنده شدن دریافت نکنید، چه فایدهای دارد. یا حداقل اگر نمیتوانیم تزئین کنیم، وقتی سطوح جایزه را بردیم، آتش بازی و بمب بدهیم. همچنین، به نظر میرسد که سطوح پاداش درست زمانی شروع میشوند که من تعداد زیادی ستاره را برای تزئین با آنها ذخیره کردهام و نمیتوانم 500 سکه را دریافت کنم.
چراهنگ هنوزاول صفحه است بعدشونمیاره
دو ستاره میدم چون بایدکلی برنامه پاک کنی تانصب شه
من به معنای واقعی کلمه صدها دلار برای این بازی خرج کرده ام. یک تبلت جدید خریدم و تمام پیشرفتم از بین رفت. من به تیم Machington رسیدم و در عرض چند روز آنها آن را تعمیر کردند! اکنون این خدمات به مشتریان است! من می توانم عمارت خود را زیباتر کنم و یک روز دیگر اضطرابم را فروکش کنم. این یکی از پربارترین بازی هایی است که در مدت طولانی بازی کرده ام. من الان در سطح 4497 هستم. به لطف تیم ماکینگتون، مجبور نبودم دوباره از ابتدا شروع کنم. متشکرم.
این یک بازی خوب و بسیار چالش برانگیز است. من عاشق خط داستانی و شخصیت ها هستم.
بازی3بازی دانلود بازی و برنامه های اندروید
دانلود Matchington Mansion 1.99.0 – بازی “خانه مجلل مچینگتون ...
بازی خوب آن کمی استرس شما را نامرئی نگه می دارد اما بسیار گران است و هنگام کسب سکه این مقدار به اندازه کافی منصفانه به نظر نمی رسد در غیر این صورت بازی خوب سرگرم کننده است اما گاهی اوقات