(Android/iOS) Royal Match kodovi neograničeno kovanice
Feb 10, 2022 9:42:43 GMT 2
Post by sutequalsuicon on Feb 10, 2022 9:42:43 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi neograničeno kovanice ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Volim ovu igru. Igram skoro godinu dana. Jedini problem koji imam s ovom igrom je taj što sam na razini 2300 i nisam uopće igrao mnogo igara kao što se prikazuje u oglasima.
Deinstaliran jer vas tjera da trošite novac da biste prošli razine koje ne bi trebao biti problem. Ne isplati se
Počelo je VRLO zabavno, ali čini se da se PUNO promijenilo tijekom posljednjih mjesec dana.. Više nema kombinacija, pojačalo koje koristite sada raznosi sve ili sigurno vašu laganu loptu bez obzira koliko daleko. Često ćete se spustiti na 1 preostalu stavku, tako da kupujete novčiće ili pojačivače da biste je dobili.. ČESTO je potrebno 3-4-5 dana da očistite REDOVNU razinu, a to nije bio slučaj kada sam se pridružio prije nekoliko mjeseci. Previše koštaju i igre bi trebale biti ZABAVNE, a ne izazovne DANIMA!
Zatraženo je ažuriranje, ali ne mogu doći do novog područja. Deinstaliran i ponovo instaliran, ali još uvijek ne mogu ući.
Royal Match Puzzle nuvi
Zabavne zagonetke i nagrade brzim tempom. Samo nedostaje dobra priča koja bi išla uz to.
Ovo je stvarno zabavna igra, ali nakon određene razine morate kupiti pojačivače kako biste pobijedili razinu bez trošenja DANA pokušavajući je pobijediti bez njih. Programeri kažu da se SVE razine mogu pobijediti bez pojačivača, ali poanta je da na certificiranoj razini možete igrati slagalicu 16 ili više puta kako biste je pobijedili. Ovo ni na koji način nije zabavno za igrača. Samo frustrirajuće. Ako to poprave, ponovno ću instalirati, a do tada sam završio igru. Preteško osim ako ne platiš.
Royal Match Başsındırma ymt
U usporedbi s raznim candy crush igricama mislim da je ovo bolje. To je ležernija i pristupačnija igra, ali još uvijek ima uglađenu grafiku i sučelje. Nagrade nije teško dobiti, a razina težine nije lomljiva kao CC. Čak su i super teške razine moguće bez asistencija. 15 Dodatni životi mogu se lako skladištiti za duge staze. Plaćanje ne zahtijeva previše, a osvježavajuće je što nema oglasa. Jedina prava zamjerka koju imam je što nisam u mogućnosti ponovno igrati stare razine.
Zabavno za igranje, bez reklama svakih 30 sekundi kao mnoge igre, nažalost se neće ni otvoriti otkad je Samsung S21 ultra ažuriran na One UI 4 Android 12 😔
Volim igrice bez reklama. To je nekako jednostavno i lako za igrati i prošlo vrijeme, pogotovo kada vam se ne da previše razmišljati. 😂😂
Jednom kada dosegnete određenu razinu, igra se stalno zamrzava! Ne mogu ni na njega da ga pustim, čim se učita zamrzne se. Ovo treba sortirati
Volim ovu igru, problem je što će vam dati super tvrdu igru i kad je prođem i dalje dobivam tvrdu igru tako da nema puno razlike između lake, srednje i teške
Zabavna igra!! Ali uopće nisam mogao kupiti ponude..... Pokušao sam koristiti svoje hp podatke / WiFi.. Još uvijek ne mogu kupiti.
Royal Match Kirakós játékok iwz
Zabava dok ne bude. Nažalost, što dalje napredujete, očito je da programeri strukturiraju zagonetke tako da od vas zahtijevaju kupnju pojačanja ili više života kako biste napredovali. Igra vas vara u potezima i nagrađuje. Bočna natjecanja su pristrana, uparuju vas s igračima koji su stotinama razina ispod vas (542 vs 949), gdje imaju puno lakše razine. U međuvremenu provedete 20+ života samo da biste završili 1 razinu. PS: ništa ti nije žao pa nemoj to govoriti.
Bilo bi puno zanimljivije da je igra zapravo poput reklama. Rekavši to, ja sam na razini 1029, i nije me koštalo ni peni, tako da mora imati nešto u vezi toga!
Sjajna igra. Minimalno oglasa, glatka grafika, igra izvan mreže i što je najvažnije nema potrebe za trošenjem novca. Samo jedan mali bug, ponekad kada otvorim igru zamrzne se i moram ponovo pokrenuti. Osim toga prilično besprijekorno.
Vrlo teška igra. Dizajniran da vas natjera da trošite novac. Definitivno nije zabavno, ali vrlo izazovno. Možete biti na istoj razini danima prije prolaska. Vrlo otežavajuće. Kao što sam rekao, dizajnirano da potrošite mnogo novca.
Igra je šala, druga plaća za igranje. Zaglavljeni na istoj razini mjesec dana popravite igru tako da imate veće šanse za rješavanje razine
Deinstalirati ću ovu igru. Isprva je bilo zabavno, ali sada je više frustrirajuće nego zabavno. Osim ako vam ne smeta trošiti novac na pobjedu nakon nekog vremena nije zabavno. I samo sam dvaput na početku uspio spasiti kralja. Zbog toga sam za početak preuzeo igru. Mislim da bi trebali dati više od 5 života ili barem skratiti vrijeme za ponovno punjenje života; pronaći bolju ravnotežu između izazova i zabave. Potrošili bismo novac samo zato što je zabavno umjesto da smo prisiljeni trošiti novac na pobjedu.
Prvotno sam ovome dao pet zvjezdica. Međutim, postaje smiješno teško, do te mjere da možete reći da programeri to onemogućuju na višim razinama. U osnovi platiti za pobjedu. Nakon što sam dugo igrao, sada ću ga deinstalirati.
To je dobra umjetnička igra, ali kada dosegnete određenu razinu, (moja razina 248), dizajn će vas polako natjerati da završite sve svoje pojačivače. Većina razine nenadmašne bez $. Uživajte kada ste na nižoj razini, tada ćete biti opljačkani. Budite oprezni pri kupnji premium propusnice, jer oni je računaju 30 dana u svom kalendaru, a ako je kupite 27. u mjesecu, imate samo 3 dana da je koristite. Meni se to događa. U drugim utakmicama, to se nije dogodilo
Zabavno!
reklame nisu laž pa dobivam dobru ocjenu, ali igra se igra kao candy crush ako vam se svidjelo da će vam se i ovo svidjeti
Royal Match Kirakós játékok iwz
Super igra
Royal Match Başsındırma ymt
Duet ஆர்கேட் ojud
Royal Match Puzzle nuvi
Igra je zabavna, ali mrzim da ponekad kada ne želim igrati ako slučajno pritisnem tipku ne postoji nešto što me pita jesam li siguran. Trebaju samo moji novčići i nemam priliku reći da je to bila nesreća.
Promijenjena ocjena na 2 zvjezdice iz sljedeća 2 razloga A - U početku je postojala faza "Spasi kralja", ali nakon nekoliko epizoda, potpuno su nestale. Do sada sam završio 41 fazu. B - Tim je prespor za ažuriranje razina. Moram čekati nekoliko dana da mogu igrati više razina.
Sjajna igra koja izaziva ovisnost. Jedina mana je što dobivate samo jednu zvjezdicu za dovršetak bilo koje razine, čak i kada ste na razinama iznad 1000!
To je stvarno zabavna igra. Samo je razina 171 nemoguća osim ako ne uštedite tonu pojačanja ili nemate puno novčića. Zapeo sam na tome i ne mogu se ni blizu dovršiti.
Ništa kao oglasi. To je utakmica za utakmicu. Jasna grafika, laka igra.
Uopće ništa slično reklamiranom igranju. Nije trka s vremenom ugasiti vatru ili spriječiti da se kralj smrzne. To je samo još jedna utakmica meč 3 s elementom izgradnje.
Vaš oglas je promjenjiv, ali i dalje ubija glazbu koja se izvodi u pozadini. Nije cool
Frustrirajuće, sa zadovoljnom stranom uspjeha. Natjecateljska potreba za pobjedom nastavlja se s ovisnošću da se igra još samo jedna utakmica. Još samo jedna utakmica. Ok samo još jedan.
Konačno su me reklame za ovu igru toliko iznervirale da sam je skinuo da vidim kakva je zapravo. Jako sam iznenađena što nisam razočarana! Ova igra je kao Toy Blast, slična Candy Crush. Igre koje vidite na oglasima su mini igre koje se pojavljuju nakon toliko razina. Zasad je dosta dobro. Sviđa mi se oružje propelera koje imaju, drugačije je od uobičajenog oružja u ovakvim igrama. Provjerite kada igrate igru, jako je zgodno kada su vam životi niski.
Izvrsna igra, ali također smatram da su neke razine dizajnirane za korištenje kovanica i pojačivača. Nemam ništa protiv ponavljanja razine, ali ne do točke u kojoj ste prisiljeni koristiti pojačivače i novčiće
jako loše izgleda, ali kada je konačno zaigrate, to je jedna od najboljih mobilnih igara
Sviđa mi se igra, ali NIŠTA nije kao što se čini zbog reklama. To je utakmica 3, ali ja sam na razini 130 i još nisam zapravo "spasio kralja". To me je nekako natjeralo da ga preuzmem. Činilo se kao "konačno, drugačija utakmica 3".
ugodna igra. istina je da se sama igra može pobijediti uz strpljenje bez trošenja novca. AKO ne želite sudjelovati u događajima. zahtijeva malo troškova za događaje. može biti malo bugging često morate otvarati pa zatvoriti i ponovno otvarati više puta jer se smrzava nakon otvaranja. isplata kovanica je vrlo niska, ali postoje razine bonusa s većim isplatama. igra zapravo ima razine na kojima morate otkucati sat da spasite kralja dao bih 5 zvjezdica da nije grešaka
Uživaj! Zabavna igra! Jedina je kritika ako niste u mogućnosti kupiti sve što se stavi pred vas, zauvijek ćete ostati na razini!
Zabavna igra, vrlo malo oglasa. MEĐUTIM, igram igrice da bih se zabavio, a NE da bih postao frustriran. Izazov je jedna stvar, ali igrati razinu 50 PUTA NIJE zabavno. Postaje gotovo nemoguće proći razinu bez plaćanja PRAVOG NOVCA za kupnju pojačivača. Također, NE plaćam živote! Ne možete igrati dugo ako ne PLAĆATE živote. Nemojte mi se truditi reći da se sve razine mogu proći bez pojačivača! Naravno da mogu, ako ih odigrate STO PUTA.
Svaki put kad pokušam pokrenuti aplikaciju, stalno mi ponovno pokreće telefon... čini se da je imao kvar.
Zabava do otprilike 300. razine, a onda je to hvatanje novca kao i svaka druga igra vani. Morate potrošiti pojačanja, pravi novac, ili se IZNIMNO posrećiti. Čekajući dan da ove tvrtke ne budu toliko gladne za onom uvijek prisutnom mikro transakcijom. Smeće nakon razine 300, ali zabavno do tog trenutka. Svaki put postoji neizgovorena "tvrda" razina prije "superhard" razine.
Igra je zabavna, ali ako želite spasiti kralja 🤴 dugo ćete čekati Ja sam na razini 1000 i još uvijek čekam, a drugi ljudi koje se susreću u igri imaju više od 1300. razine kada dobivate bilo koju od razina spašavanja kralja?